Postbus 53004
2505 AA `s-Gravenhage
T: 06-48585997
E: info@awarnessecurity.nl

Object

 

Inbraak, brand,vernieling,diefstal en ongewenste personen kunnen behoorlijke gevolgen hebben voor uw bedrijf of object, direct of indirect, Awarnessecurity minimaliseert het risico hiervan.

Het is in de maatschappij gebleken dat de aanwezigheid van een beveiliger of beveiligers wel degelijk  effect heeft binnen of buiten een bedrijfspand. De kansen op bijvoorbeeld Inbraak, Insluiping, Diefstal, Brand en Vernieling zijn geminimaliseerd omdat een aanwezige beveiliger snel in kan grijpen als zich een calamiteit voordoet.

De taken van een objectbeveiliger kunnen onder andere bestaan uit signaleren,alarmeren,observeren,rapporteren, toegangscontrole, visitatie, brand- sluitronde,sleutelbeheer, receptie diensten, EHBO,BHV,portiersdiensten,huismeester/conciërgediensten,cameracontrole, surveillancerondes, bezoekersregistratie en controle op binnenkomende en uitgaande goederen.

Awarnessecurity levert voor u vakbekwame gediplomeerde en representatieve beveiligers. Die sociaal en dienstverlenend ingesteld zijn mede door hun ervaring en opleiding(en).

 

Copyright © 2024. All Rights Reserved.